MedWatch

Demant får grønt lys i USA til ny benforankret løsning

Oticon Medical, hørekoncernen Demants implantat-forretning, har af sundhedsmyndighederne i USA fået godkendt endnu en version af deres benforankrede system Ponto 5, der som følge af godkendelsen kommer på salgshylderne til foråret.

De amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA, har givet grønt lys til, at Oticon Medical, som er hørekoncernen Demants implantat-forretning, må sælge og markedsføre forretningsområdets nyeste version af såkaldte benforankrede høresystemer (Bahs). | Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix

De amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA, har givet grønt lys til, at Oticon Medical, som er hørekoncernen Demants implantat-forretning, må sælge og markedsføre forretningsområdets nyeste version af såkaldte benforankrede høresystemer (BAHS).

Det oplyser Oticon Medical i en meddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægges 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier