MedWatch

Demant-boss efter tilbagekaldelse og stop for videre produktion: "Det er meget alvorligt"

Det er et alvorligt tilbageslag for Demants kirurgiske division, Oticon Medical, at den på grund af en funktionsfejl har set sig nødsaget til at tilbagekalde en række implantater og stoppe al videre produktion, lyder det fra topchef i Demant, Søren Nielsen, der nu sætter en grundig analyse i gang for at lokalisere årsagen til fejlen.

Søren Nielsen, adm. direktør i Demant | Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Endnu en økonomisk mavepuster står til at ramme hørekoncernen Demant, der i september 2019 blev ramt af et hackerangreb, der lagde selskabet ned i adskille uger, og som siden blev sendt i knæ af coronakrisen, der sidste forår fik markedet til at fryse til is.

Efter fund af en funktionsfejl måtte selskabets kirurgiske division, Oticon Medical, torsdag meddele, at den trækker op mod 4000 ikke-implanterede cochlear-implantater af typen Neuro Zti tilbage fra markedet, stopper al videre salg midlertidigt, og desuden ud-opererer implantatet hos 28 patienter, der i dag går rundt med det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP godkender seks lægemidler

Det europæiske lægemiddelagenturs ekspertkomite har på dets møde i oktober indstillet til, at seks nye lægemidler sendes på markedet i Europa – heriblandt et middel baseret på Genmabs teknologi. Samtidig anbefaler komiteen, at ti lægemidler kan bruges på nye måder.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier