MedWatch

Bose udvider til hele USA med nyt høreapparat til salg i håndkøb

Efter positive tilbagemeldinger udvider teknologiselskabet Bose nu sit salg af selskabets høreapparat til milde og moderate høretab, så det nu kan købes i håndkøb direkte til forbrugerne i hele USA fremfor til en start kun i fem amerikanske stater.

Bose Corporations udvider rækkevidden af sit salg af selskabets nye høreapparat, Bose Soundcontrol, til hele USA og ikke kun til de fem amerikanske stater, selskabet til at begynde med satsede på. | Foto: Bose / PR

Nu kan alle amerikanere med mildt til moderat høretab nu købe høreapparater uden en audiolog eller andet sundhedspersonales hjælp til tilpasning og programmering.

Det står klart, efter at forbrugerelektronikkæden Bose Corporations har valgt at udvide rækkevidden af sit salg af selskabets nye høreapparat, Bose Soundcontrol, til hele USA og ikke kun til de fem amerikanske stater, selskabet til at begynde med satsede på.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier