MedWatch

Elektronikselskab præsenterer længe ventet høreløsning

Teknologiselskabet Bose går efter en godkendelse fra de amerikanske sundhedsmyndigheder i 2018 nu i luften med sit nye billige og selvjusterende høreapparat, der fungerer på samme måde som de kommende OTC-apparater i USA.

Bose Soundcontrol ligner et traditionelt høreapparat. | Foto: Bose / PR

Amerikanere med mildt til moderat høretab kan nu købe høreapparater uden en audiolog eller andet sundhedspersonales hjælp til tilpasning og programmering.

Det står klart, efter at forbrugerelektronikkæden Bose Corporations efter flere års ventetid nu har løftet sløret for selskabets nye høreapparat, Bose Soundcontrol, der blev godkendt som såkaldt OTC-produkt – som det første af slagsen – tilbage i oktober 2018 af de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier