MedWatch

GN starter forsøg med selvjusterende høreapparat – analytiker tror på kommende OTC-produkt

Hørekoncernen GN Hearing skyder gang i et klinisk forsøg, der skal teste et "selvjusterende høreapparat", der kan tage konkurrencen op med lavprisproducenter i industrien. Analytiker ser produktet som målrettet kommende salgskanal for billige høreapparater i USA.

GN Hearing skyder gang i et klinisk forsøg, der skal teste effekten af et ”selvjusterende høreapparat” - analytiker anser det som en forberedelse til en kommende amerikansk salgskanal for billigere og mindre avancerede høreapparter. | Foto: GN Store Nord / PR

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Zealand Pharma-topchef: "En meget travl tid for os"

Der er tralvt hos Zealand Pharma, som i næste måned står over for den vigtige lancering af blodsukkermidlet Zegalogue i USA. Ifølge topchef Emmanuel Dulac er biotekselskabet godt i gang med at levere på dets plan for lanceringen, ligesom han venter at kunne melde nyt ud om forventningerne til glepaglutid i andet kvartal.

Den frivillige ordning med suspenderede vacciner vakler

Ordningen, der skal gøre det muligt for danskerne frivilligt at vælge at lade sig vaccinere med en vaccine fra Astrazeneca eller Johnson & Johnson, vakler. Hvis en vejledning fra Sundhedsstyrelsen bliver ført ud i livet, kan ordningen blive for kompliceret at gennemføre, er vurderingen. Og er den overhovedet en god idé?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier