MedWatch

Dansk topchef i USA vil disrupte markedet for høreapparater

Christian Gormsen står i spidsen for en amerikansk startup, der med prominente investorer i ryggen, 135 millioner rejste dollar, ny teknologi og nye distributionsformer vil revolutionere markedet for høreapparater.

Eargos høreapparat er skjult i øret, og overkommer dermed meget af det stigma, der for mange er forbundet med at bære et høreapparat. | Foto: eargo

Et lille og nystartet iværksætterselskab har ambitioner om at skabe rystelser på det milliarder af dollar store marked for høreapparater ved at sætte forbrugeren i centrum.

Og med 135 mio. rejste dollar fra nogle af verdens største venture investorer og én af industriens kendte udviklingsdirektører ansat, er fundamentet for succes til at føle på.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

WSA taber en halv milliard kr. i 2021

Det fusionerede høreselskab WS Audiology kommer ud af 2021 med endnu et stort underskud. Til gengæld steg omsætningen organisk med 22 pct., mens EBITDA steg med 40 pct. i forhold til året før.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier