MedWatch

Medicoselskab fra Aarhus scorer afgørende godkendelse – indleder USA-indtog og varsler kommende børsnotering

Cercare Medical har fået grønt lys af de amerikanske myndigheder til at sælge og markedsføre selskabets teknologi, der bruger kunstig intelligens til at læse og forstå MR- og CT-scanninger. Cirka 40 pct. af omsætningen skal indenfor tre år hentes fra USA via både egne salgsfolk og partnerskaber. En børsnotering er desuden på tegnebrættet, lyder det fra den adm. direktør.

Kim Mouridsen, adm. direktør for Cercare Medical. | Foto: Cercare Medical / PR

En milepæl af de helt store er opnået for Aarhus-selskabet Cercare Medical, som står bag en ny teknologi, der ved hjælp af algoritmer og kunstig intelligens skal gøre det lettere for læger at læse og forstå MR- og CT-scanninger.

Selskabet har således fået de amerikanske sundhedsmyndigheders tilladelse til at sælge og markedsføre dets teknologi, der udspringer fra forskning på Aarhus Universitet, på det ubetinget største marked i verden for også billeddiagnostik, USA.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Tidligere storaktionær holder døren på klem for ny investering i Orphazyme

Venturefonden Sunstone, der for nyligt solgte ud af sine aktier i Orphazyme, afviser ikke på et senere tidspunkt igen at skyde penge i selskabet, der torsdag fik en kold skulder af FDA til selskabets NPC-kandidat. Men fondens formål gør en geninvestering til en svær øvelse, lyder det fra general partner, Sten Verland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier