MedWatch

Dansk serieiværksætter går all-in på nyt scanningseventyr

Han har været med til at stifte et hav af virksomheder og har succesfuldt solgt flere af dem for store beløb. Nu er Jeppe Øvli Øvlisen igen på spil med en ny og storstilet satsning.

Det er scannere som disse, danske Cercare Medical håber at kunne skabe en lukrativ forretning på baggrund af. | Foto: Philips Healthcare PR

Det danske medicoselskab Cercare Medical står på spring til et erobringstogt af de helt store på det enorme markedet for scannere i verden, efter at virksomheden har indgået en stor partnerskabsaftale med Siemens.

I spidsen for Cercare Medical står serieiværksætteren Jeppe Øvli Øvlesen, der har været med til at lave 10 biotekselskaber og fem medicoselskaber siden år 2000, hvoraf flere er blevet solgt for ganske store beløb.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier