MedWatch

Serieiværksætter stopper som topchef i medicoselskab – stifter tager roret

Den adm. direktør i Cercare Medical, serieiværksætteren Jeppe Øvli Øvlesen, stopper som topchef og bliver i stedet formand for bestyrelsen. I hans sted træder nu stifteren af medicoselskabet, der har et kommende USA-indtog på trapperne.

Jeppe Øvlesen overlader roret i medicoselskabet Cercare Medical til stifter Kim Mouridsen for at få mere "hands on" på ledelsen i en tid med forestående USA-indtog og kommercialisering. | Foto: Synact Pharma / PR

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Zealand Pharma-topchef: "En meget travl tid for os"

Der er tralvt hos Zealand Pharma, som i næste måned står over for den vigtige lancering af blodsukkermidlet Zegalogue i USA. Ifølge topchef Emmanuel Dulac er biotekselskabet godt i gang med at levere på dets plan for lanceringen, ligesom han venter at kunne melde nyt ud om forventningerne til glepaglutid i andet kvartal.

Den frivillige ordning med suspenderede vacciner vakler

Ordningen, der skal gøre det muligt for danskerne frivilligt at vælge at lade sig vaccinere med en vaccine fra Astrazeneca eller Johnson & Johnson, vakler. Hvis en vejledning fra Sundhedsstyrelsen bliver ført ud i livet, kan ordningen blive for kompliceret at gennemføre, er vurderingen. Og er den overhovedet en god idé?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier