MedWatch

Trekløver starter nyt iværksætterprogram

En forskerpark, et uddannelsesprogram og et ungdomsnetværk er gået sammen om at etablere et nyt initiativ, der skal hjælpe iværksættere med tidlige projekter inden for life science. 

Foto: Colourbox

Entreprenører inden for life science får nu endnu en mulighed for at få hjælp til at sparke idéerne i gang. Forskerparken COBIS med udviklingsprogrammet Accelerace Bio, uddannelsesprogrammet BioBusiness & Innovation Program (BBIP) på CBS og iværksætternetværket REBBLS, som består af unge entreprenører inden for life science, er gået sammen om at lave et netværk, der tilbyder folk med umodne forretningsidéer hjælp til at komme i gang.

”Idéen med det er at skabe et fysisk miljø og nogle rammer for, at tidlige projekter kan komme ind og få forskellige mentorer og investor-repræsentanter i en kortere og ret intensiv periode,” siger Morten Mølgaard Jensen, adm. direktør for COBIS.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eli Lilly får forlomme til fedmehåb hos FDA

Med en fast track status får medicinalselskabet Eli Lilly sænket behandlingstiden for sin registreringsansøgning hos FDA af lægemiddelhåbet Tirzepatid til omtrent seks måneder fra de normale ca. 10 måneder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier