MedWatch

En blandet fornøjelse for life science på børsen

Otte børsnoterede life science-selskaber, samlet i MedWatch-indekset, sluttede i plus i maj i år - for ni selskabers vedkommende kørte udviklingen i modsat retning. Se indekset her.

Der var næsten lige mange vindere og tabere blandt de børsnoterede danske life science selskaber i maj 2013. En måned, hvor Genmab endnu engang gav de andre selskaber baghjul, skarpt forfulgt af volatile Veloxis og Neurosearch.

Det fremgår af MedWatch-indekset for maj måned den 31. maj 2013.

MedWatch-indekset følger uge for uge 18 danske, børsnoterede selskaber inden for life science, og Genmab har adskillige gange været frontløberen i vores rapporteringer med voldsomme stigninger i kølvandet på gode nyheder.

Gode nyheder var der også i maj måned, både i form af et godt kvartalsregnskab og nye, positive data fra et fase 3-studie med Arzerra mod leukæmi. Data, der kan resultere i nye behandlingsmuligheder for lægemidlet.

Genmab belønnes på børsen

Genmab-topchef: "Vi har en potentiel blockbuster i Arzerra" 

Genanalyseselskabet Exiqon er med et fald på 9,3 pct. månedens taber uden en god forklaring på det. Firmaet er på minus-siden skarp forfulgt af medico-firmaet Ambu, der i 1. halvår 2013 – firmaet har skævt regnskabsår - kunne præstere pæne vækstrater, men måtte nedjustere på grund af stort opkøb.

Exiqon booster omsætning og mindsker minus

Ambu nedjusterer på marginer

”Vi er blevet den mindste af de store” 

Se vindere og tabere i indekset her:

Sådan klarede C20-aktierne sig i maj 

 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier