MedWatch

Genmab belønnes på børsen

Aktiekursen for Genmab har nærmest kun kendt én vej - opad - i år, og den kurs fortsætter oven på kvartalsregnskabet.

Foto: Colourbox

Aktierne i Genmab belønnes, efter at aktionærer og investorerne siden tirsdag aften har tygget på regnskabet for første kvartal.

Genmab-kursen er mere end fordoblet siden nytår og handler onsdag formiddag i 161,40 kr. - 4,4 pct. højere.

Stigende royalties fra salget af Arzerra samt indtægter fra selskabets samarbejder med Janssen Biotech og Glaxosmithkline sikrede Genmab markant fremgang på både top- og bundlinje i første kvartal af 2013.

Omsætningen voksede med ikke mindre end 70 pct. til 160 mio. kr. fra 94 mio. kr. i de første tre måneder af 2012. Ikke mindst højere royalties fra Glaxosmithklines salg af Arzerra, som steg 65 pct. i forhold til første kvartal sidste år, bidrog til fremgangen, idet det gav en royaltyindtægt til Genmab på 36 mio. kr.

Genmab fastholdt i øvrigt forventningerne til hele 2013. Selskabet ser fortsat en omsætning for de fortsættende aktiviteter i niveauet 540-580 mio. kr. og et negativt driftsresultat på 40-90 mio. kr.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier