MedWatch

Amerikansk Iran-exit kan ramme danske virksomheder

Den amerikanske beslutning om at forlade atomaftalen med Iran og indføre nye sanktioner kan få konsekvenser for danske medicinal- og medicovirksomheder, vurderer Dansk Industri. Novo Nordisk, der blandt andet har investeret 500 mio. kr i en fabrik i landet, afventer situationen.

Iranere demonsterede fredag efter den amerikanske præsident Trumps beslutning om at trække landet ud af atomaftalen med Iran og indføre nye sanktioner. | Foto: /Ritzau Scanpix/AFP/STR

Præsident Trumps beslutning om at trække USA ud af atomaftalen med Iran kan meget vel være til skade for danske medicinal- og medicovirksomheder, der har aktiver i landet, herunder Novo Nordisk.

Det vurderer blandt andre Dansk Industri i kølvandet på sidste uges beslutning fra Det Hvide Hus om, at amerikanerne ikke blot vil trække sig fra atomaftalen med Iran, men også vil genindføre sanktioner samt indføre nye mod landet og virksomheder, som handler med landet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Headhunter: Afgående Leo-boss var et flop

Det var et fejlskud at ansætte Catherine Mazzacco som adm. direktør for Leo Pharma, vurderer headhunter, der ser afgangen som et naturligt skridt forud for børsnoteringen af Leo Pharma. Til at styre den proces i mål vil bestyrelsen efter alt at dømme skulle til udlandet for at finde den rette profil, lyder det videre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier