MedWatch

Nordea varm på Matas-aktien

Nordea Markets, der spillede en væsentlig rolle i forbindelse med børsnoteringen af materialisten Matas, indleder dækning af aktien med positiv anbefaling. Kursmålet indikerer pænt potentiale i aktien.

Foto: Matas

Nordea Markets starter dækning af aktien i materialisten Matas med anbefalingen "køb" og et kursmål på 145 kr. Kursmålet indikerer et potentiale på 13 pct. i forhold til fredagens slutkurs på 128 kr. Mandag morgen handles aktien til 131,5 kr.

"Matas er historien om stabil vækst og udbetaling af meget høje udbytter i de kommende år. Hele 25 pct. af den nuværende markedsværdi ventes at blive tilbagebetalt til aktionærerne i løbet af de næstkommende tre år," skriver Nordea i sin morgenberetning.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bavarian Nordic har fundet en amerikansk produktionspartner

Den amerikanske regering har allerede købt millioner af doser af Bavarian Nordics vaccine mod abekobber, og for at kunne honorere forventeligt mange flere ordrer fra den kant, har det det danske selskab fundet og allieret sig med en amerikansk produktionspartner, ligesom man er på udkig efter kontraktproducenter i resten af verden også.

GN vil søge om tilladelse til at sælge flagskib som otc-produkt

Dagen efter, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, meldte sig klar med de endelige retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, går GN Hearing nu i offensiven ved som det hidtil eneste danske selskab at ville søge om registrering af et af sine flagskibsprodukter - høreapparatet Jabra Enhance Plus som otc-produkt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier