MedWatch

Nordea varm på Matas-aktien

Nordea Markets, der spillede en væsentlig rolle i forbindelse med børsnoteringen af materialisten Matas, indleder dækning af aktien med positiv anbefaling. Kursmålet indikerer pænt potentiale i aktien.

Foto: Matas

Nordea Markets starter dækning af aktien i materialisten Matas med anbefalingen "køb" og et kursmål på 145 kr. Kursmålet indikerer et potentiale på 13 pct. i forhold til fredagens slutkurs på 128 kr. Mandag morgen handles aktien til 131,5 kr.

"Matas er historien om stabil vækst og udbetaling af meget høje udbytter i de kommende år. Hele 25 pct. af den nuværende markedsværdi ventes at blive tilbagebetalt til aktionærerne i løbet af de næstkommende tre år," skriver Nordea i sin morgenberetning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier