MedWatch

Falck klar til russisk privathospitals-eventyr

Den danske sundheds- og redningskoncern åbner til sommer et privathospital i den russiske by Vladivostok. Hvis det bliver en succes, er koncernen klar til at bygge over 10 nye i løbet af de kommende to-tre år.

Der er et enormt potentiale for lægeydelser i Rusland, og det er noget, Falck vil udnytte. Det fortæller topchef Allan Søgaard Larsen til Børsen i kølvandet på, at det første privathospital i Rusland snart er færdigbygget.

”Det kan være noget, der viser sig meget værdiskabende for os, og hvis vores planer lykkes, er der mulighed for at bygge over ti af de her inden for de næste to-tre år i Rusland,” siger han til avisen.

Topchefen anerkender, at der er tale om noget af et sats, og derfor er koncernen også klar til at afskrive hele investeringen året efter, hvis koncernen ikke har vurderet potentialet på markedet korrekt.

”Vi har den tilgang til forretningsudvikling, at man også skal have nogle small bets, altså gøre noget, der er risikofyldt, men potentielt en rigtig god forretning. Der hører det russiske klinikeventyr til,” siger Allan Søgaard Larsen.

Den foreløbige investering beløber sig ifølge topchefen til ”i hvert fald et par mio. dollar.”

 Tidligere Group 4-direktør ny formand for Ramcon 

 Falck satser på lægeklinikker i Kasakhstan 

 Falck indtager Sri Lankas gader

 Kolind: Her er de største barrierer for velfærdsteknologi 

Mere fra MedWatch

GN vil søge om tilladelse til at sælge flagskib som otc-produkt

Dagen efter, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, meldte sig klar med de endelige retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, går GN Hearing nu i offensiven ved som det hidtil eneste danske selskab at ville søge om registrering af et af sine flagskibsprodukter - høreapparatet Jabra Enhance Plus som otc-produkt.

Lundbeck sætter ekstra skub i arbejdet med potentiel vækstmotor

Lundbeck skruer forud for en amerikansk ansøgning senere på året nu op for forberedelserne med brexpiprazol som behandling af vredesudbrud hos Alzheimers-patienter. Det sker, efter at midlet tidligere på sommeren har vist positive resultater i et fase 3-studie.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier