MedWatch

Falck klar til russisk privathospitals-eventyr

Den danske sundheds- og redningskoncern åbner til sommer et privathospital i den russiske by Vladivostok. Hvis det bliver en succes, er koncernen klar til at bygge over 10 nye i løbet af de kommende to-tre år.

Der er et enormt potentiale for lægeydelser i Rusland, og det er noget, Falck vil udnytte. Det fortæller topchef Allan Søgaard Larsen til Børsen i kølvandet på, at det første privathospital i Rusland snart er færdigbygget.

”Det kan være noget, der viser sig meget værdiskabende for os, og hvis vores planer lykkes, er der mulighed for at bygge over ti af de her inden for de næste to-tre år i Rusland,” siger han til avisen.

Topchefen anerkender, at der er tale om noget af et sats, og derfor er koncernen også klar til at afskrive hele investeringen året efter, hvis koncernen ikke har vurderet potentialet på markedet korrekt.

”Vi har den tilgang til forretningsudvikling, at man også skal have nogle small bets, altså gøre noget, der er risikofyldt, men potentielt en rigtig god forretning. Der hører det russiske klinikeventyr til,” siger Allan Søgaard Larsen.

Den foreløbige investering beløber sig ifølge topchefen til ”i hvert fald et par mio. dollar.”

 Tidligere Group 4-direktør ny formand for Ramcon 

 Falck satser på lægeklinikker i Kasakhstan 

 Falck indtager Sri Lankas gader

 Kolind: Her er de største barrierer for velfærdsteknologi 

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier