MedWatch

Falck satser på lægeklinikker i Kasakhstan

Overtagelsen af aktiemajoriteten i en række kasakhstanske lægeklinikker skal danne grundlag for, at redningskoncernen kan ekspandere yderligere i det centralasiatiske land.

En konsulentopgave i Kasakhstan har udviklet sig til et reelt indtog i det centralasiatiske land for Falck. Redningskoncernen har netop købt sig ind i fire lægeklinikker, som skal fungere som platform for yderligere ekspansion i Kasakhstan.

"For os er fordelen, at der allerede er en kundebase på de her klinikker. Så vi har et kundegrundlag lige fra starten," siger Anders Delcomyn Larsen, chef for Falcks aktiviteter i Europa og Asien, til dagbladet Børsen.

Del af ekspansionsplan

Klinikkerne, der samlet hedder Open Clinics, er stiftet af et af Kasakhstans førende forsikringsselskaber, NSK. Kunderne i klinikkerne er blandt andet en række store internationale virksomheder, der er tilstede i landet.

"Vi vil investere yderligere i klinikkerne for at få dem opgraderet til et højere niveau med henblik på at være mere attraktive for flere mennesker dernede," siger Anders Delcomyn Larsen.

Falck har tidligere meldt ud, at redningsfirmaet har planer om massiv ekspansion i Nord- og Sydamerika såvel som Asien og Afrika. Målet er at fordoble omsætningen til over 20 mia. kr. i de kommende 5-8 år.

 Falck indtager Sri Lankas gader 

 Falck foran massiv milliardvækst

 Her er life sciences sværvægtere i ny magtanalyse  

 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier