MedWatch

Falck foran massiv milliardvækst

Falck, som Lundbeckfonden er storaktionær i, vil være dobbelt så stor inden for få år. Redningsselskabet har lagt en detaljeret plan for, hvordan ambitionen skal lykkes.

De nye, voksende middelklasser skal få omsætningen i Falck til at blive fordoblet inden for de næste fem til otte år.

Redningsvirksomheden øjner store vækstmuligheder i en stribe lande, og særligt Lantinamerika åbner nye muligheder for Falck.

I dag er Falck tilstede i 33 lande verden over, og omsætningen i 2011 løb op i 10,2 mia. kr. Det er i sig selv en fordobling siden 2005, hvor omsætningen hed 4,7 mia. kr.

”Vi tror på, at vi kan fordoble omsætningen inden for de næste fem til otte år. Det bliver en udvikling, som skal drives frem af organisk vækst og opkøb, først og fremmest på nye vækstmarkeder i Sydamerika, Asien og i USA,” siger Allan Søgaard Larsen, koncernchef i Falck, til Berlingske under et besøg i Columbia, som både Berlingske og Børsen har været inviteret til af Falck.

Ræsonnementet med at satse på især Sydamerika er, at middelklassen i stadig højere grad får råd til at tegne abonnement på læge- og ambulancehjælp.

”Andre er på jagt efter vækstlommer, men vi mangler ikke vækstmuligheder. Vi skal bare have det kontrolleret og struktureret,” siger Allan Søgaard Larsen til dagbladet Børsen.

Lundbeckfonden sidder på knap 59 pct. af aktierne i Falck, mens Lego-familiens

 Falck kører derudaf

 Ny formand: Fortsat fokus på neuro i Lundbeckfonden

Mere fra MedWatch

Finansdirektør i ALK stopper

ALK’s finansdirektør, Søren Jelert, har valgt at fratræde sin stilling. Han ventes at forlade posten ved udgangen af maj næste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier