MedWatch

Danskerne: Stor tilfredshed med apotekerne

Mere end syv ud af ti danskere er meget tilfredse med apotekernes vedledning ved køb af receptpligtig medicin, viser ny undersøgelse. Intet nyt om fire måneder forsinket rapport om en liberailisering af markedet for lægemiddelsalg.

Foto: STINE BIDSTRUP

Bliver det fortsat kun apotekerne, der skal stå for salget af receptpligtig medicin, eller vil eksempelvis butikskæden Matas også få mulighed for det? Det er et af de centrale spørgsmål, som en arbejdsgruppe nedsat af regeringen, det såkaldte Moderniseringsudvalg, i øjeblikket arbejder på at komme med sit bud på.

På nuværende tidspunkt er danskerne dog særdeles godt tilfredse med den rådgivning, som apotekerne yder i forbindelse med køb af receptpligtig medicin.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier