MedWatch

Sundhedsvæsnet er en langsom supertanker

Det går for langsomt med den teknologiske innovation i sundhedsvæsnet. Derfor har lægen bag blandt andet Videodoktor opsagt sin lægepraksis til fordel for et nyt job på Aleris-Hamlet. Som at skifte fra en langsom supertanker til en hurtig speedbåd, mener han.

Foto: PR

For tre år siden fik læge Imran Rashid en idé. Det var da egentlig mærkeligt, at man ikke kunne møde sin læge hjemmefra via videokonsultation. Alle andre ting var blevet digitaliseret, så hvorfor skulle det være så bøvlet at komme i kontakt med sin læge?

”Skype blev opfundet i Danmark for 11 år siden, og alligevel kan man stadig ikke lave videokonsultationer med sin læge,” siger speciallæge i almen medicin Imran Rashid med egen lægeklinik i Kastrup. Han gik derfor i gang med at udvikle det, som i dag er blevet til Videodoktor, der giver mulighed for lægekonsultationer hjemmefra.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier