MedWatch

København skal være hotspot for velfærdsteknologi

Region Hovedstaden og Københavns Kommune lancerer i dag et helt nyt klyngesamarbejde, som blandt andet skal gøre regionen til internationalt hotspot for velfærdsteknologi.  

Danmark skal satse intensivt på at udvikle fremtidens sundheds- og velfærdsløsninger. Derfor har Region Hovedstaden og Københavns Kommune nu slået sig sammen med en række forskningsinstitutioner og private virksomheder i det nye klyngesamarbejde Copenhagen Healthtech Cluster (CHC), der lanceres i dag.

Samarbejdet skal blandt andet gøre hele regionen til et "internationalt hotspot for udvikling af velfærdsteknologiske løsninger", lyder det i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier