MedWatch

Langsomt internet lukker pilotprojekt

Gribskov Kommune afvikler et velfærdsteknologi-projekt med hjemmegenoptræning via skærm, fordi internettet er for dårligt. Ansvaret for it-infrastrukturen ligger på folketingsniveau, lyder det. 

Små to år efter, at man i Gribskov Kommune startede et hjemmegenoptræningsprojekt, skal det nu lukkes ned. Årsagen er, at internettet ikke fungerer optimalt nok til at få en de 20 interaktive skærme, som er lejet til projektet, til at være stabile nok.

Det skriver Sjællands Nyheder.

"Det halter med it-infrastrukturen såsom fibernet, og det er ikke noget, vi kan gøre noget ved umiddelbart. Det ligger på folketingsniveau. De skal sikre optimal it-infrastruktur, for at vi kan udvikle al den teknik, der står på spring til at kunne bruges - og som vi er meget obs på," siger formand for social- og sundhedsudvalget i Gribskov Kommune, Pia Foght, S.

Har du fingeren på pulsen?

MedWatch præsenterer fredag den 15. november Medwatch Brancheanalysen 2013 på et morgenmøde i København. Du kan læse mere og tilmelde dig her.

Mere fra MedWatch

Biontech opretter mRNA-center i Australien

Det tyske biotekselskab Biontech, som står bag den mest udbredte vaccine mod covid-19, opretter nu et center i Australien, der både skal videreudvikle nye vacciner baseret på mRNA-teknologien samt kunne producere dem.

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 40

Zealand Pharma hentede den seneste uge 786 mio kr. gennem en rettet emission, mens biotekselskabet Biograil hev et partnerskab med den amerikanske gigant Eli Lilly i land. Og så blev der udskrevet folketingsvalg, som fik særligt ét spørgsmål til at fylde i vælgernes bevidsthed. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier