MedWatch

MedWatch Brancheanalysen 2013

Har du fingeren på pulsen? MedWatch præsenterer fredag den 15. november Medwatch Brancheanalysen 2013 på et morgenmøde i København.

Programmet:

7.45-8.00: Velkomst og introduktion til MedWatch Brancheanalysen 2013 ved redaktør Henrik Tüchsen, MedWatch.

8.00-8.45: Medico INSIGHT+ præsenterer Patientanalysen og hovedpunkter fra en landsdækkende befolkningsundersøgelse.

8.45-9.15: Tid til at møde kolleger i branchen og journalisterne fra MedWatch.

På morgenmødet vil rapportens konklusioner blive præsenteret og selve rapporten udleveres i print til de fremmødte.

Der vil blive serveret kaffe og morgenbrød

 

Dato og sted: Fredag den 15. november i foredragssalen i JP/Politikens Hus i København, indgang på Vestergade 30, København

Pris: 495 kr. pr. person* (Gratis for MedWatch Plus-abonnenter)

Tilmelding: Tilmeld dig ved at sende en mail på medwatch@medwatch.dk

Info om MedWatch Plus: 70 777 441 – medwatch@infowatch.dk

*Ved no-show opkræves gebyr på 495 kr.

 

Medwatch Brancheanalysen 2013

Rapporten er udarbejdet af MedWatch med bidrag fra Medico INSIGHT+  (M3 Research og A&B Analyse), Sydbank, Dansk Aktie Analyse og Novo A/S.

Den  indeholder blandt andet:

* Analyser af de børsnoterede selskaber i Danmark og udlandet inden for life science i 2013.

* En større undersøgelse om patienternes holdning til deres behandling inden for en lang række sygdomsområder - Patientanalysen.

  - Analysen indeholder blandt andet et nyt "Tillidsbarometer", hvor patienter giver deres mening til kende om institutioner og faggrupper, herunder medicinal- og medicoindustrien og landets sygehuse.

    - Et nyt "Mærkebarometer" tager pulsen på, hvordan patienter vurderer de større internationale selskaber, herunder de førende danske, i forhold til bl.a. kendskab og anseelse.

*En mindre undersøgelse om danskernes holdning til medicinsk udstyr, teknologisk udstyr i plejen, herunder apps og telemedicin.

*De vigtigste begivenheder, herunder lægemiddelgodkendelser, fusioner og opkøb, i verden inden for life science i 2013 beskrives kort  - fik du det hele med?

* Nøgletal fra de seneste årsregnskaber fra de største danske selskaber inden for life science. Et "opslagsværk " med de vigtigste regnskabstal fra mere end 150 danske firmaer.

 

Mere fra MedWatch

Biontech opretter mRNA-center i Australien

Det tyske biotekselskab Biontech, som står bag den mest udbredte vaccine mod covid-19, opretter nu et center i Australien, der både skal videreudvikle nye vacciner baseret på mRNA-teknologien samt kunne producere dem.

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 40

Zealand Pharma hentede den seneste uge 786 mio kr. gennem en rettet emission, mens biotekselskabet Biograil hev et partnerskab med den amerikanske gigant Eli Lilly i land. Og så blev der udskrevet folketingsvalg, som fik særligt ét spørgsmål til at fylde i vælgernes bevidsthed. Gik du glip af noget?

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier