MedWatch

Flere proffer i bestyrelsen kan være vejen frem

Gennemsnitligt har laboratorie-leverandører haft  lave overskudsgrader i mange år. MedWatch har spurgt Morten Dyrner, adm. direktør i Holm & Halby, om firmaerne er for små og daglige ledelser og bestyrelserne for svage?

De er måske lige optimistiske nok, de danske leverandører af laboratorieudstyr og diagnostika til landets sygehuse og virksomheder. Men de ser efter en række hårde år positivt på udviklingen i omsætningen i 2013, og det første halvår har for mange selskaber båret præg af fremgang.

Det fremgår, som beskrevet på MedWatch tidligere, af en konjunkturrapport fra branche- foreningen Dansk Diagnostika- og Laboratorieforening (DADIF). Den ansvarlige for DADIFs statistikudvalg, Morten Dyrner, adm. direktør i Holm & Halby, har dog en mere nuanceret holdning til forventningerne. Inden for laboratoriedelen tror han, der er "lidt ønsketænkning i det efter nogle hårde år for nogle virksomheders vedkommende". Gennemsnitligt har laboratoriedelen af foreningen haft  lave overskudsgrader i mange år, nemlig mellem 2 og 3,5 pct.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eli Lilly får forlomme til fedmehåb hos FDA

Med en fast track status får medicinalselskabet Eli Lilly sænket behandlingstiden for sin registreringsansøgning hos FDA af lægemiddelhåbet Tirzepatid til omtrent seks måneder fra de normale ca. 10 måneder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier