MedWatch

Overskuddet halveret hos laboratorie-leverandør

Den lille danske laboratorie-leverandør Biolab A/S må se overskuddet falde ganske markant som følge af stigende personaleomkostninger. Der er dog fortsat plus på bundlinjen.

Foto: Colourbox

Bruttofortjenesten er stort set identisk med året før, men overskuddet er alligevel faldet betragteligt i det lille danske firma Biolab A/S, der sælger laboratorie-udstyr. Overskuddet for det skæve regnskabsår 2012/2013 lander således på 434.809 kr. efter skat mod 823.000 efter skat for regnskabsåret 2011/2012.

Med en bruttofortjeneste på 6,4 mio. kr. sammenlignet med 6,5 mio. kr. året før, skyldes faldet på bundlinjen særligt de voksende personaleomkostninger, der er steget med næsten 1 mio. kr. fra 4,93 mio. kr. til 5,88 mio. kr. Når overskuddet trods alt ikke falder mere, er det blandt andet et udtryk for højere finansielle indtægter samt færre nedskrivninger, fremgår det af virksomhedens årsrapport.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier