MedWatch

Morgan Stanley ser kortsigtet gevinst i GN-aktien

Analytikerne i storbanken Morgan Stanley spår, at GN Store Nord-aktien vil stige de næste 45 dage og venter, at GN vil lancere et Made for iPhone-høreapparat ved EUHA-kongressen i oktober.

Foto: GN Store Nord / PR

Det skriver Bloomberg News med henvisning til et analysenotat fra den amerikanske bank.

"Vi tror, at aktien vil stige i absolutte tal i løbet af de næste 45 dage,skriver Morgan Stanleys analytiker Michael Jungling i noten.

Morgan Stanley anser det for meget sandsynligt, at GN præsenterer et nyt høreapparat lavet specifikt til iPhone-brugere ved kongressen i Frankfurt.

"Aktierne har desuden klaret sig svagt før begivenheden. Vi tror, at der er omkring 70-80 pct. sandsynlighed for scenariet, skriver Michael Jungling i en kommentar.

Citigroup har tidligere estimeret, at antallet af høreapparatbrugere, der ejer en iPhone, kunne ligge på op mod 6 mio. mennesker alene i USA. Morgan Stanley har anbefalingen "overvægt" af GN-aktien med et kursmål på 130 kr.

Aktien stiger onsdag 2,6 pct. til 120,40 kr.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier