MedWatch

Morgan Stanley ser kortsigtet gevinst i GN-aktien

Analytikerne i storbanken Morgan Stanley spår, at GN Store Nord-aktien vil stige de næste 45 dage og venter, at GN vil lancere et Made for iPhone-høreapparat ved EUHA-kongressen i oktober.

Foto: GN Store Nord / PR

Det skriver Bloomberg News med henvisning til et analysenotat fra den amerikanske bank.

"Vi tror, at aktien vil stige i absolutte tal i løbet af de næste 45 dage,skriver Morgan Stanleys analytiker Michael Jungling i noten.

Morgan Stanley anser det for meget sandsynligt, at GN præsenterer et nyt høreapparat lavet specifikt til iPhone-brugere ved kongressen i Frankfurt.

"Aktierne har desuden klaret sig svagt før begivenheden. Vi tror, at der er omkring 70-80 pct. sandsynlighed for scenariet, skriver Michael Jungling i en kommentar.

Citigroup har tidligere estimeret, at antallet af høreapparatbrugere, der ejer en iPhone, kunne ligge på op mod 6 mio. mennesker alene i USA. Morgan Stanley har anbefalingen "overvægt" af GN-aktien med et kursmål på 130 kr.

Aktien stiger onsdag 2,6 pct. til 120,40 kr.

Mere fra MedWatch

Sanofi vil kun købe Horizon kontant

Både Amgen, Johnson & Johnson og Sanofi bejler til et opkøb af amerikanske Horizon Therapeutics, der markedsfører øjenmidlet Tepezza, som er udviklet af Genmab.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier