MedWatch

Dako får advarsel af FDA

Amerikansk-ejede Dakos produktion i Glostrup har fået et advarselsbrev fra de amerikanske tilsynsmyndigheder FDA.

Foto: Dako/PR

Dakos produktion i Glostrup har ikke levet op til de amerikanske tilsynsmyndigheders krav.

Det står klart, efter at FDA ifølge nyhedskilden GenomeWeb har offentliggjort et såkaldt 'Warning Letter' på dets hjemmeside, hvori man henviser til en inspektion foretaget i marts.

Blandt de overtrædelser, der er nævnt i advarslen, er det forhold, at det for Dako ikke lykkes "at etablere og opretholde hensigtsmæssige procedurer for gennemførelse af korrigerende og forebyggende handling".

Der manglede endvidere "objektive beviser" for, at en række handlinger rent faktisk var effektive i forhold til at skulle være korrigerende eller forebyggende i produktionen.

 Novo-direktør ny topchef i Dako

 Dako-dir: Vigtig og hurtigt voksende del af forretningen

 Amerikanere lover Dako-investeringer

 Dako solgt i milliardhandel 

Mere fra MedWatch

Evaxion sikrer sig mulighed for at rejse 100 mio dollar

Biotekselskabet Evaxion Biotech, der arbejder med udviklingen af vacciner og immunterapi baseret på kunstig intelligens, har sikret sig muligheden for at rejse 100 mio. dollar til finansieringen af selskabets drift i tider med uro på de finansielle markeder. Rettidig omhu, lyder det fra den adm. direktør.

Ny finansdirektør vil skabe forandring hos WSA

Høreapparatkoncernen WS Audiologys nye finansdirektør, Marianne Wiinholt, er den femte af slagsen siden fusionen i starten af 2019, og kun en måned inde i hendes ansættelse varsler hun store strukturelle ændringer. 

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier