MedWatch

Ambu-topchef: Godt med mere likviditet i aktien

Lars Marcher, adm. direktør i Ambu, er tavs om, hvem der har købt op i aktien, efter Ambu stifterens datter mandag solgte ud af sin ejerandel. Teoretisk set gør selskabets to aktieklasser, at institutionelle investorer ikke vil ind i aktien, men praksis er anderledes.

Foto: Ambu/PR

Mandag aften solgte Inga Kovstrup, en af tre døtre til Ambu-stifteren Holger Hesse, en mindre del af sine aktier i det børsnoterede medicoselskab. Ifølge topchef Lars Marcher skal man ikke lægge mere i det, ”end at man jo nogle gange skal have noget at leve for,” som han formulerer det over for MedWatch.

Ifølge gårsdagens fondsbørsmeddelelse betyder det, at Inga Kovstrup nu ejer 887.800 A- og B-aktier á 10 kr. i Ambu, svarende til 7,5 pct. af aktiekapitalen, men som følge af aktieklasserne hele 22,1 pct. af stemmerne. Det fremgår ikke af fondsbørsmeddelelsen, hvor meget Inga Kovstrup har reduceret sin aktiebeholdning, men ifølge den seneste oversigt fra Ambu selv, havde hun tidligere 10,1 pct. af aktierne og 23,2 pct. af stemmerne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier