MedWatch

Medicokæmpe i milliardhandel

Medico-koncernen C.R. Bard overtager konkurrenten Rochester Medical for et mindre milliardbeløb.

Det amerikanske medico-selskab Rochester Medical bliver opslugt af storkoncernen C.R. Bard i en ny milliardhandel. Det oplyser Rochester i en pressemeddelelse på sin hjemmeside.

De to selskaber har indgået en fusionsaftale, hvorigennem Bard betaler 20 dollar per aktie, eller samlet 262 mio. dollar, til Rochester. Det svarer til små 1,5 mia. danske kroner. Prisen ligger 37 pct. over den gennemsnitlige lukkepris for aktien i løbet af de sidste tre måneder.

Samtlige bestyrelsesmedlemmer i Rochester har vendt tommelfingeren opad for aftalen, som dog stadig mangler at blive godkendt af selskabets aktionærer.

Det ses dog som en formsag, og handelen forventes derfor at blive afsluttet i fjerde kvartal af indeværende år.

”Vores aftale med Bard repræsenterer en attraktiv værdi for Rochester Medicals aktionærer, og da det er et kontanttilbud giver det likviditet til aktionærerne,” siger Rochesters adm. direktør, Anthony J. Conway, i meddelelsen.

Mere fra MedWatch

Genmab-partner trækker sig fra samarbejde

Abbvie ønsker ikke længere at udvikle en fælles kræftkandidat med Genmab, men biotekselskabet skal stadig betale royalites af et eventuelt fremtidigt salg ved kommercialisering.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier