MedWatch

Ugebrev: BioPorto kortsigtet spekulativt interessant

På længere sigt er der ifølge Aktieugebrevet usikkerheder forbundet med BioPorto, men der kan være kortsigtede gevinster at hente i diagnostikselskabet.

Foto: Colourbox

Der er et kortsigtet og spekulativt potentiale i aktierne i BioPorto, men der er usikkerheder på længere sigt. Det vurderer Aktieugebrevet.

Selskabet er i gang med en emission, der vil sikre likviditet til ca. to års drift.

"Vi venter, at emissionen fuldtegnes uden de store problemer, og anslår, at selskabets drift dermed vil være sikret i ca. to år frem, da BioPorto efter afvikling af gældposter vil stå med et kapitalberedskab på ca. 43,5 mio. kr. ved udgangen af 3. kvartal," skriver ugebrevet, der dog fremhæver:

"Der er dog store kommercielle usikkerheder forbundet med pipelinen og NGAL-testen i særdeleshed, som vi fortsat betragter som BioPortos absolut primære aktiv."

Loyal ejerkreds

Ugebrevet sætter et kursmål på 3,1 kr. på aktien, der fredag lukkede i 1,35 kr.

"For den spekulative og mere kortsigtede investor er BioPorto absolut interessant, da aktien har en meget loyal ejerkreds og desuden historisk set er blevet handlet særdeles svingende og til nogle meget høje værdier i forhold til nøgletal såsom egenkapital og balance," vurderer ugebrevet, der ser dette gentage sig, når "der falder ro om den finansielle side af casen".

I slutningen af juni annoncerede BioPorto planerne om en emission i størrelsesordenen 70,7 mio. kr. til 1,00 kr. per aktie med fortegningsret for eksisterende aktionærer. En kreds af eksisterende aktionærer har på forhånd garanteret tegning for 45,2 mio. kr., modsvarende 64 pct. af emissionsbeløbet.

 BioPorto har store tilsagn hjemme

 Bioporto tør ikke spå om patentsag

 Modvind til BioPorto kan knække planerne

 BioPorto forventer større underskud 

Mere fra MedWatch

Genmab-partner trækker sig fra samarbejde

Abbvie ønsker ikke længere at udvikle en fælles kræftkandidat med Genmab, men biotekselskabet skal stadig betale royalites af et eventuelt fremtidigt salg ved kommercialisering.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier