MedWatch

Børshuse hæver igen kursmålet for GN

Hele otte analytikere har i kølvandet på det stærke kvartalsregnskab fra GN Store Nord valgt at hæve kursmålet for aktien.

Foto: GN/PR

Efter GN Store Nords regnskab har flere analytikere justeret deres kursmål for aktien. For alles vedkommende opad.
Bankernes anbefalinger af og kursmål for GN Store Nord-aktien efter selskabets regnskab for andet kvartal 2013 onsdag morgen:


Det danske høreapparatselskab leverede i andet kvartal 2013 den stærkeste toplinjevækst i koncernen i mere end syv år. Omsætningen landede på 1.695 mio. kr. og en organisk vækst på hele 15 pct. Men også driftsresultatet (EBITA) voksede markant - med en vækst på hele 57 pct. i forhold til samme periode sidste år endte den på 291 mio. kr. På bundlinjen realiserede GN et nettoresultat på 174 mio. kr.

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier