MedWatch

Børshuse hæver igen kursmålet for GN

Hele otte analytikere har i kølvandet på det stærke kvartalsregnskab fra GN Store Nord valgt at hæve kursmålet for aktien.

Foto: GN/PR

Efter GN Store Nords regnskab har flere analytikere justeret deres kursmål for aktien. For alles vedkommende opad.
Bankernes anbefalinger af og kursmål for GN Store Nord-aktien efter selskabets regnskab for andet kvartal 2013 onsdag morgen:


Det danske høreapparatselskab leverede i andet kvartal 2013 den stærkeste toplinjevækst i koncernen i mere end syv år. Omsætningen landede på 1.695 mio. kr. og en organisk vækst på hele 15 pct. Men også driftsresultatet (EBITA) voksede markant - med en vækst på hele 57 pct. i forhold til samme periode sidste år endte den på 291 mio. kr. På bundlinjen realiserede GN et nettoresultat på 174 mio. kr.

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier