MedWatch

GN Store Nord i kraftig fremgang

Det danske høreapparatselskab GN Store Nord leverede i andet kvartal den stærkeste vækst i koncernen i mere end syv år på toplinjen. Driftsresultatet øges også markant. Aktien stiger.

Foto: GN/PR

(Opdateret kl. 09.10) Med en organisk vækst på hele 15 pct. i andet kvartal i år kan den danske høreapparatproducent GN Store Nord onsdag morgen melde om den stærkeste vækst i koncernen i mere end syv år på toplinjen, der endte på 1.695 mio. kr.

Men også driftsresultatet (EBITA) voksede markant - med en vækst på hele 57 pct. i forhold til samme periode sidste år endte den på 291 mio. kr. På bundlinjen realiserede GN et nettoresultat på 174 mio. kr., hvilket også er en stor fremgang i forhold til sidste år, hvor der var tale om et overskud på 66 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Dansk selskab skal lave patient-app til Janssen

Det digitale sundhedsfirma Daman skal levere en app-løsning til et klinisk forsøg udført af Janssen. App’en skal give større indsigt i, hvordan psoriasisgigt påvirker patienternes liv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier