MedWatch

Medicofirma begynder forfra på samme platform

Dansk datterselskab til tysk medicokoncern får stort underskud efter nedskrivninger og opgiver samtidig at skabe værdi med den nuværende aktivitet.

Ekstraordinært store nedskrivninger betyder, at det danske selskab Neurodan taber langt flere penge end tidligere. Bundlinjen for 2012 viser et underskud på 76,9 mio. kr. efter skat mod 35,6 mio. kr. året før, mens omsætningen landede på 13 mio. kr. Med til det store underskud hører dog, at selskabet har nedskrevet udviklingsprojekter fra 67,8 mio. kr. til 0 kr. Selskabet har ifølge regnskabet nu kun aktiver for 9,9 mio. kr., mens den kortfristede gæld beløber sig til hele 80,6 mio. kr.

Selvom Neurodans egenkapital ved udgangen af 2012 var negativ med 70,7 mio. kr. forventes det i regnskabet ikke at have nogen betydning for den fremtidige drift. Forventningen var nemlig ved regnskabsaflæggelsen, at selskabets ultimative moderselskab ville reetablere egenkapitalen ”ved gældseftergivelse af koncernintern gæld," fremgår det af det danske datterselskab til den tyske medicokoncern Otto Bock Groups årsregnskab.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier