MedWatch

Kommuner tester grænserne for handicappedes hjælpeordninger

Handicaphjælp: Muskelsvindfonden bruger hvert år en stor del af overskuddet fra de igangværende grønne koncerter til at “lappe huller”, så fondens medlemmer også får den hjælp, som kommunerne ellers skulle sikre.

Foto: ØSTERLUND SØREN

Solen skinner, musikken spiller, og rundt om i landet strømmer tusindvis og atter tusindvis af festglade danskere i disse uger til årets grønne koncerter, som bliver afviklet i otte forskellige byer afsluttende i Valby på søndag. Udsigten til en stor økonomisk gevinst kan med det aktuelle sommervejr derfor ikke være bedre for Muskelsvindfonden, som har arrangeret koncerterne gennem de seneste 30 år.

Overskuddet bruger Muskelsvindfonden til at iværksætte flere projekter, som styrker personer med handicap til at skabe sig et aktivt liv til gavn for hele samfundet. Men gennem de seneste år er en stadigt større del af overskuddet gået til at hjælpe medlemmer i deres kamp mod kommuner, som ifølge foreningen "spekulerer groft i den sociale lovgivning« for at spare penge ved at forhale beslutninger om at bevilge eksempelvis en handicapbil eller en hjælpeordning."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier