MedWatch

Rehabselskab forventer yderligere fremgang

Et dansk datterselskab af en større skandinavisk rehabkoncern oplever stor fremgang og kan efter et par udfordrende år nu igen notere sorte tal på bundlinjen. En positiv udvikling, som ledelsen forventer intensiveret i de kommende år.

Foto: CHRISTOFFERSEN EMIL RYGE

Etac A/S, dansk datterselskab af den store svenskeejede rehabkoncern Etac med danskeren Torben Helbo i spidsen, kommer ud af 2012 med et overskud på 2,1 mio. kr. efter skat mod et underskud på 2,1 mio. kr. efter skat året før.

Dermed er det danske datterselskab så småt på vej mod tidligere tiders niveau efter to underskudsgivende år, selvom der dog fortsat er et stykke op til resultatet fra 2008, hvor overskuddet landede på lige knap 5 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier