MedWatch

”Jeg skal ikke bede om flere penge”

Et stort dansk rehabselskab er kommet ud af endnu et turbulent år, hvor næsten hele egenkapitalen er tabt. Bag virksomheden står dog en stor og velpolstret international koncern, der er klar med endnu flere penge. Der er dog ingen planer om at bede om dem, lyder det fra direktøren.

Foto: STEEN WREM

2012 blev et udfordrende år for det danske rehabselskab Zealand Care, hvor særligt bundlinjen har taget et kraftigt dyk ned. Selskabet kommer ud af regnskabsåret med et underskud på 28,5 mio. efter skat, hvilket er et markant større underskud end for 2011, hvor resultatet viste et minus på 13,6 mio. kr.

”Når man bruger så stor en del af sin aktikapital, så er det afgørende, at man har en opbakning til den fortsatte drift, og det har vi. Det resultat, vi er kommet ud med, er jo ikke et billede af driftsresultatet, som er blevet markant bedre. Jeg har blandt andet lukket vores holdingselskab, og det koster jo nogle ressourcer. Og så har jeg valgt at tage nogle udgifter ind, som så netop ikke kommer til at påvirke driftsresultatet for 2013,” siger Birgitte Dam Kræmmergaard, adm. direktør i Zealand Care, til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eli Lilly får forlomme til fedmehåb hos FDA

Med en fast track status får medicinalselskabet Eli Lilly sænket behandlingstiden for sin registreringsansøgning hos FDA af lægemiddelhåbet Tirzepatid til omtrent seks måneder fra de normale ca. 10 måneder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier