MedWatch

WDH: Konkurrence fra medicinal er "non-issue"

William Demants øverste direktør frygter ikke konkurrence fra medicinalbranchen på den korte bane.

Foto: Colourbox

William Demant Holdings administrerende direktør, Niels Jacobsen, er ikke synderligt bekymret for potentiel konkurrence fra medicinalindustrien. Det fastslår han i et interview med Ritzau Finans.

"Det har jo været diskuteret de sidste 10-20-30 år, om der måske kom noget engang. Vi tror ikke på, at der kommer et medicinsk "fix” af høretab," siger han.

Han påpeger, at høretab for langt de flestes vedkommende er et ældelsestegn. Det er ikke en skade men blot en del af at blive ældre.

"Vi tror ikke, at der – i hvert fald på den korte bane – kommer noget, der kan kurere det. Det, som man bruger i visse tilfælde, er, hvis patienten har en meget traumatisk oplevelse og eksempelvis er udsat for meget stor støjpåvirkning - så kan man gøre noget, rent medicinsk, i den situation," siger han og fortsætter:

"Det bruger man også i militæret i nogle tilfælde, men det er ikke noget, som har en generel anvendelighed. Det er til helt konkrete problemer, så det er et ”non-issue"," konstaterer Niels Jacobsen.

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier