MedWatch

GN overvinder pressede markeder

(Opdateret kl. 09.20) På trods af de vanskelige markeder, som høreapparatfirmaer verden over tynges af, har GN Store Nord formået at sætte skub på vækstraterne i første kvartal. Aktien hopper et nøk opad.

Foto: GN Store Nord / PR

GN Store Nord er aktuel med kvartalsregnskab efter et kvartal, hvor investorer har sendt aktien højt til vejrs. Og resultaterne, hvor høreapparatdivisionen bærer en del af væksten, lever op til analytikernes forventninger om pæne vækstrater.

Omsætningen for hele selskabet landede på  1,627 mia. kr. for kvartalet mod 1,478 mia. kr. i samme periode sidste år. EBITA-resultatet endte på 205 mio. kr. mod 150 mio. kr. sidste år, hvilket er en stigning til 15,9 pct. fra 11,2 pct. Bundlinjen blev også forbedret i forhold til sidste år - resultatet løb op i 131 mio. kr. mod 98 mio. kr. i 2012.  

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 40

Zealand Pharma hentede den seneste uge 786 mio kr. gennem en rettet emission, mens biotekselskabet Biograil hev et partnerskab med den amerikanske gigant Eli Lilly i land. Og så blev der udskrevet folketingsvalg, som fik særligt ét spørgsmål til at fylde i vælgernes bevidsthed. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier