MedWatch

Høreapparatkæde ramt af fransk tilbagegang

Audika, en fransl-italiensk høreapparatkæde, kunne se sit ssalg tage et markant dyk i første kvartal.

Den fransk-italienske høreapparatskæde Audika kom i modvind i første kvartal, hvor omsætningen dykkede især i marts.

Samlet bød kvartalet på et omsætningsfald på 8,8 pct. til 23,1 mio. euro, hvilket især skyldes udviklingen i Frankrig. Marts var præget af ekstremt dårlige vejrforhold, og det kan sammen med en relativt sen kampagnestart i midten af marts mod januar sidste år, forklare tilbagegangen, skriver Audika i en salgsopdatering.

Salget i Frankrig faldt med 9,5 pct. til 21,2 mio. euro, mens salget i Italien udviklede sig fladt og landede på 1,9 mio. euro.

Audika skriver, at selskabet fortsat er forsigtig i forhold til udviklingen i 2013. Det er dog ambitionen at høste frugterne af reklamekampagnen, der blev indledt medio marts. De første resultater af kampagnen oplyses at være positive.

 Sonova fortsætter børsnedturen 

 WDH-konkurrent dykker efter tabt erstatningssag

 Storbank frygter prisfald på høreapparater fortsætter 

Mere fra MedWatch

Bavarian Nordic har fundet en amerikansk produktionspartner

Den amerikanske regering har allerede købt millioner af doser af Bavarian Nordics vaccine mod abekobber, og for at kunne honorere forventeligt mange flere ordrer fra den kant, har det det danske selskab fundet og allieret sig med en amerikansk produktionspartner, ligesom man er på udkig efter kontraktproducenter i resten af verden også.

GN vil søge om tilladelse til at sælge flagskib som otc-produkt

Dagen efter, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, meldte sig klar med de endelige retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, går GN Hearing nu i offensiven ved som det hidtil eneste danske selskab at ville søge om registrering af et af sine flagskibsprodukter - høreapparatet Jabra Enhance Plus som otc-produkt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier