MedWatch

Høreapparatkæde ramt af fransk tilbagegang

Audika, en fransl-italiensk høreapparatkæde, kunne se sit ssalg tage et markant dyk i første kvartal.

Den fransk-italienske høreapparatskæde Audika kom i modvind i første kvartal, hvor omsætningen dykkede især i marts.

Samlet bød kvartalet på et omsætningsfald på 8,8 pct. til 23,1 mio. euro, hvilket især skyldes udviklingen i Frankrig. Marts var præget af ekstremt dårlige vejrforhold, og det kan sammen med en relativt sen kampagnestart i midten af marts mod januar sidste år, forklare tilbagegangen, skriver Audika i en salgsopdatering.

Salget i Frankrig faldt med 9,5 pct. til 21,2 mio. euro, mens salget i Italien udviklede sig fladt og landede på 1,9 mio. euro.

Audika skriver, at selskabet fortsat er forsigtig i forhold til udviklingen i 2013. Det er dog ambitionen at høste frugterne af reklamekampagnen, der blev indledt medio marts. De første resultater af kampagnen oplyses at være positive.

 Sonova fortsætter børsnedturen 

 WDH-konkurrent dykker efter tabt erstatningssag

 Storbank frygter prisfald på høreapparater fortsætter 

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier