MedWatch

FDA godkender kræfttests fra dansk selskab

Et dansk medicoselskab har opnået amerikansk godkendelse af to af sine produkter til kræftanalyse, som nu vil blive markedsført i USA i kombination med et lægemiddel fra en større amerikansk samarbejdspartner.

Foto: Dako/PR

De amerikanske sundhedsmyndigheder FDA har godkendt to analyseprodukter fra danske Dako som såkaldte companion diagnostics til et kræftlægemiddel fra samarbejdspartneren Genentech. Det skriver det danske medicoselskab i en pressemeddelelse.

Der er tale om de to assays HercepTest og HER2 IQFISH pharm Dx, som fremover vil blive markedsført sammen med Genentechs kræftlægemiddel Kadcyla, der har opnået godkendelse i samme ombæring.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier