MedWatch

Uheldsramte medico-eventyrere venter succes

Alt fra jordskælv til regler om bestikkelse har bremset det gennembrud, som to unge iværksættere i otte år har kæmpet for at få med deres medicofirma. Nu vil de styre udenom uheldene.

Foto: Health Equip0ment Denmark

”Jeg tror sgu, den er hjemme den her. Jeg kan ikke forestille mig, at det ikke skulle kunne lade sig gøre,” var Mads Hemdorff Petersens svar til Kristian Veedfald, da han i 2012 fortalte, hvordan telefonsamtalen med marketingdirektøren hos en mulig, global samarbejdspartner var gået. 

I 2012 stod den lille aarhusianske virksomhed Health Equipment Denmark (HED) til at give et pænt overskud efter syv års underskud. De to iværksættere bag, Mads H. Petersen og Kristian Veedfald, har i flere år haft alvorlige flirter med de globale giganter på dialysemarkedet, og sidste år landede de en aftale med svenske Gambro. Aftalen med den mulige globale samarbejdspartner var tilmed så godt som landet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

KU søger chef til nyt life science-program

Københavns Universitet har indledt jagten på den programdirektør, der skal stå i spidsen for innovationsprogrammet Spark Denmark, som Novo Nordisk Fonden forleden kastede 44 mio. kr. efter for at bringe flere akademiske projekter indenfor farma, medico, sundhedsteknologi og industriel biotek til markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier