MedWatch

En kvart milliard til nyt medicinsk udstyr i Region Syd

Allerede i år skal der investeres en kvart milliard i nyt medicinsk udstyr til Region Syddanmarks sygehuse. Se nogle af de kommende investeringer her.

Det er ikke småknaster, Regionsrådet i mandags besluttede at bevilge til Region Syddanmarks sundhed. I alt skal regionen bruge en kvart milliard på nyt medicinsk udstyr til hospitalerne i 2012.

”Region Syddanmarks sunde økonomi betyder, at vi har sparet en kvart milliard kroner op til nyt udstyr på vores sygehuse. Med udsigt til et lavere investeringsniveau i de kommende år, sikrer den massive investering i nyt sygehusapparatur, at regionens sygehuse fortsat ligger i front på udstyrssiden,” siger regionsrådsformand Carl Holst (V), i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bavarian Nordic har fundet en amerikansk produktionspartner

Den amerikanske regering har allerede købt millioner af doser af Bavarian Nordics vaccine mod abekobber, og for at kunne honorere forventeligt mange flere ordrer fra den kant, har det det danske selskab fundet og allieret sig med en amerikansk produktionspartner, ligesom man er på udkig efter kontraktproducenter i resten af verden også.

GN vil søge om tilladelse til at sælge flagskib som otc-produkt

Dagen efter, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, meldte sig klar med de endelige retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, går GN Hearing nu i offensiven ved som det hidtil eneste danske selskab at ville søge om registrering af et af sine flagskibsprodukter - høreapparatet Jabra Enhance Plus som otc-produkt.

Lundbeck sætter ekstra skub i arbejdet med potentiel vækstmotor

Lundbeck skruer forud for en amerikansk ansøgning senere på året nu op for forberedelserne med brexpiprazol som behandling af vredesudbrud hos Alzheimers-patienter. Det sker, efter at midlet tidligere på sommeren har vist positive resultater i et fase 3-studie.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier