MedWatch

En kvart milliard til nyt medicinsk udstyr i Region Syd

Allerede i år skal der investeres en kvart milliard i nyt medicinsk udstyr til Region Syddanmarks sygehuse. Se nogle af de kommende investeringer her.

Det er ikke småknaster, Regionsrådet i mandags besluttede at bevilge til Region Syddanmarks sundhed. I alt skal regionen bruge en kvart milliard på nyt medicinsk udstyr til hospitalerne i 2012.

”Region Syddanmarks sunde økonomi betyder, at vi har sparet en kvart milliard kroner op til nyt udstyr på vores sygehuse. Med udsigt til et lavere investeringsniveau i de kommende år, sikrer den massive investering i nyt sygehusapparatur, at regionens sygehuse fortsat ligger i front på udstyrssiden,” siger regionsrådsformand Carl Holst (V), i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier