MedWatch

GN-formand: Vi har løftet os til nyt niveau

Bestyrelsesformanden i GN Store Nord peger især på en opgradering af produktporteføljen i høreapparatdivisionen, som det, der skal sikre, at selskabet når de ambitiøse 2013-mål.

GN Store Nords bestyrelsesformand er en tilfreds mand oven på regnskabet for 2012, der dog ikke kunne leve op til analytikernes forventninger i markedet. Han venter samtidigt, at selskabet kan nå sine langsigtede mål, der var sat til 2013.

"2013 bliver året, hvor vi når målsætningerne fra november 2010 om at fordoble vores EBITA-margin i løbet af tre år. GN's stærke produktporteføljer og planlagte produktlanceringer i 2013 giver os en særlig god mulighed for at nå denne historiske milepæl," skriver bestyrelsesformand Per Wold-Olsen.

Under målsætningerne mener formanden, at selskabet er blevet løftet til et nyt niveau.

Uforløst potentiale

"Vi har de seneste år løftet virksomheden til et helt nyt niveau, men vi er langt fra færdige. Vores organisation og teknologier rummer stadig masser af uforløst potentiale - potentiale, som vil kunne tage os til nye højder i de kommende år," skriver Per Wold-Olsen.

GN Store Nords bestyrelsesformand spår yderligere vækst i høreapparatdivisionen Resound fremover. Det fortæller han i brevet til aktionærerne, der følger årsrapporten for 2012.

"Vi har opgraderet og udvidet vores produktportefølje markant i 2012, bl.a. med lanceringen af det banebrydende premiumprodukt ReSound Verso i slutningen af tredje kvartal 2012, og vi føler os på den baggrund komfortabel med, at vi kan fortsætte den positive omsætningsudvikling gennem 2013," skriver bestyrelsesformand Per Wold-Olsen.

Smart virker

Han fortæller desuden, at SMART-programmet, der skal effektivisere Resound, har opnået betydelige fremskridt.

Om GN Netcom, der producerer headsets, skriver formanden, at divisionen er "stærk rustet" til at nå sine mål for 2013.

"Det har været strategisk vigtigt at sikre en løbende forbedring i Mobile-divisionens EBITA. Det er derfor en stor fornøjelse at kunne konstatere, at vi har forbedret vores indtjening markant gennem løbende forbedring af vores forretningsprocesser og lancering af førende produkter i alle kategorier," skriver formanden.

Mere fra MedWatch

Bavarian Nordic har fundet en amerikansk produktionspartner

Den amerikanske regering har allerede købt millioner af doser af Bavarian Nordics vaccine mod abekobber, og for at kunne honorere forventeligt mange flere ordrer fra den kant, har det det danske selskab fundet og allieret sig med en amerikansk produktionspartner, ligesom man er på udkig efter kontraktproducenter i resten af verden også.

GN vil søge om tilladelse til at sælge flagskib som otc-produkt

Dagen efter, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, meldte sig klar med de endelige retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, går GN Hearing nu i offensiven ved som det hidtil eneste danske selskab at ville søge om registrering af et af sine flagskibsprodukter - høreapparatet Jabra Enhance Plus som otc-produkt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier