MedWatch

Det kan stoppe vækstteamets anbefalinger

Vækstteamet inden for sundhed og velfærd er kommet med gode anbefalinger, men der er en række barrierer, før de kan føres ud i livet, mener professor og iværksætter.

Foto: FBC/PR

Der er et par bump på vejen, før Danmark kan blive blandt de mest attraktive lande i verden for udvikling og tests af innovative sundhedsprodukter, sådan som vækstteamet ønsker.

Det skriver professor i rygimplantater ved Aarhus Universitet og direktør for life science-innovationsvirksomheden, FBC Device, Finn B. Christensen, i et indlæg her på MedWatch, som kommentar til vækstteamets anbefalinger.

Han peger blandt andet på, at forskerpatentloven hindrer kommercialiseringsprocessen i sin nuværende udformning og den langstrakte aftaleproces mellem offentlige og private institutioner som barrierer, før Danmark kan mænge sig med de bedste lande på området.

Du kan læse hele Finn B. Christensens indelæg her: Ny dansk life science strategi på prøve

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier