MedWatch

Det kan stoppe vækstteamets anbefalinger

Vækstteamet inden for sundhed og velfærd er kommet med gode anbefalinger, men der er en række barrierer, før de kan føres ud i livet, mener professor og iværksætter.

Foto: FBC/PR

Der er et par bump på vejen, før Danmark kan blive blandt de mest attraktive lande i verden for udvikling og tests af innovative sundhedsprodukter, sådan som vækstteamet ønsker.

Det skriver professor i rygimplantater ved Aarhus Universitet og direktør for life science-innovationsvirksomheden, FBC Device, Finn B. Christensen, i et indlæg her på MedWatch, som kommentar til vækstteamets anbefalinger.

Han peger blandt andet på, at forskerpatentloven hindrer kommercialiseringsprocessen i sin nuværende udformning og den langstrakte aftaleproces mellem offentlige og private institutioner som barrierer, før Danmark kan mænge sig med de bedste lande på området.

Du kan læse hele Finn B. Christensens indelæg her: Ny dansk life science strategi på prøve

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 38

Ugen bød på en milliardkontrakt til Bavarian Nordic, mens Novo Nordisk forventer at sende et ugentligt insullin på markedet inden længe. Medicinrobotter skal erstatte manglende medarbejdere i sundhedsvæsenet. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier