MedWatch

Coloplast-direktør: "Det kan være guld værd"

Lars Rasmussen ser muligheder i det udspil, forsknings- og innovationsministeren i dag er kommet med i forhold til at styrke innovationsindsatsen.

Foto: Coloplast/PR

Morten Østergaard (R) har i dag løftet lidt af sløret for, hvad regeringens kommende innovationsstrategi skal indeholde. Et centralt element er storskalaprojekter.

Coloplasts topchef, Lars Rasmussen, der kalder det "den rigtige vej at gå, hvis vi vil have endnu flere, der kan vokse og eksportere".

"Hvis vi gennem sådan et program her kan skabe en teknologisk platform, der har et eksportpotentiale, er det klart, at det er guld værd," siger han således til Berlingske Business

Han støtter desuden, at der kommer en klarere prioritering af midlerne, men understreger samtidig vigtigheden af den måde, projekterne bliver sammensat.

"Det betyder helt enormt meget, hvordan opgaverne bliver stillet. Hvis det offentlige efterspørger billigere produkter, skal de nok få det. Hvis man derimod efterspørger billigere behandling, får man skabt en hel anden måde at behandle folk på, der giver mere avancerede produkter med et større potentiale på markedet og for patienterne," siger han til Berlingske Business.

 Coloplast-chef: Højere vækstmål et udslag af ny strategi

 Priser og sikkerhedskrav presser medico-selskaber 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier