MedWatch

Medicinalgigant bag dansk depressions-app

En af verdens største medicinalselskaber har sammen med Depressionsforeningen og en dansk psykolog lavet en mobil-app, der skal hjælpe depressive danskere.

Depressive patienter kan med mobil-programmet 'Mit humør' registrere deres daglige humør eller blive vejledt i en række mindfulnessøvelser, der kan hjælpe med at håndtere triste tanker. Programmet indeholder også en medicinalarm, der kan hjælpe dem med at huske at tage deres medicin.

Bag det gratis program står ifølge Dagens Medicin medicinalproducenten Eli Lilly i samarbejde med Depressionsforeningen og psykiater Bodil Andersen.

"Det handler om at gøre patienterne til deres egne terapeuter. Jo bedre en patient kender faresignalerne for en depression, des bedre bliver patienten til at tage sine forholdsregler og tage en evt. depression i opløbet," forklarer psykiater Bodil Andersen i en pressemeddelelse fra Eli Lilly.

 Novo lancerer bløder-app

 Ny mobilapp skal overvåge nyfødte i hjemmet

 Coloplast lancerer to nye apps i USA

 Stigende ventureinteresse i sundheds-apps

Mere fra MedWatch

FDA godkender mikrobiommiddel fra Ferring

Medicinalselskabet Ferring Pharmaceuticals har fået amerikansk godkendelse af sin biologiske kandidat mod tarminfektioner med den ondartede bakterie clostridium difficile.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier