MedWatch

Dansk medtechprojekt får international interesse

Et dansk medicofirma har i samarbejde med Teknologisk Institut og Aarhus Universitet indgivet patentansøgning på en ny teknologi, der accelererer knogledannelsen omkring implantater i helingsprocessen. Der er indledt forhandlinger med den første internationale implantatvirksomhed.

Der er muligvis en dansk succeshistorie på vej på implantatfronten. I hvert fald har et projekt støttet af Højteknologifonden indgivet en patentansøgning for at beskytte den muligvist innovative teknologi.

Teknologisk Instituts Tribologicenter, Interdisciplinært Nanoscience Center (iNANO) på Aarhus Universitet og medicoselskabet Elos Medtech Pinol har udviklet en ny titan-strontium (Ti-Sr) baseret belægning med "helt nye og enestående egenskaber, der accelererer knogledannelsen omkring implantatet i den efterfølgende helingsproces".

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier