MedWatch

Coloplast-aktien i analytikervælten efter regnskab

Meningerne er mange og forskellige, når det gælder bankernes anbefalinger om at købe eller sælge Coloplast-aktien. Det sker, efter at medicoselskabet ved tredjekvartalsregnskabet kunne opjustere målet for overskudsgraden.

Foto: Coloplast / PR

Coloplasts regnskab for tredje kvartal har givet anledning til en stribe ændringer af anbefalinger og kursmål blandt et hav af finanshuse.

Analytikerne er dog langt fra enige om kursen for medico-aktien, der har præsteret forrygende i 2012 med en samlet stigning på 41,7 pct. år til dato og et hav af kursrekorder.

S&P Capital har valgt at sænke sin anbefaling af Coloplast med to hak til "hold" fra tidligere "stærkt køb," mens AGB Sundal Collier eksempelvis ser et fortsat større langsigtet potentiale i aktien og løfter sit kursmål til 1450 kr. fra tidligere 1250 kr., mens anbefalingen her fastholdes positivt på "køb."

SEB Enskilda løfter sit kursmål for Coloplast-aktien til 1300 kr. fra tidligere 1185 kr., mens anbefalingen fastholdes på "køb."

Coloplast-aktien ligger fredag eftermiddag i 1165 kr. torsdag efter et fald på 0,43 pct.

 

 Coloplast-dir: Stordriftsfordelene viser sig

 Analytiker: Pas på Coloplasts forblindende margin

 Coloplast tror på højere overskudsgrad 

 Prispres kan være årsag til nedgang i medicobranchen 

Mere fra MedWatch

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier