MedWatch

Medicoindustrien: Telemedicin kræver national standard

Hvis regeringen skal lykkes med sin plan for implementering af telemedicin, kræver det, at den nedsætter nationale standarder, mener direktøren i Medicoindustrien. Men udviklingen stiller også krav til selskaberne.

Det kan ikke nytte noget, at hver enkel region bruger hver sin model eller hver sin kommunikationsplatform, hvis telemedicin skal integreres i det danske sundhedssystem. Det mener Peter Huntley, der er direktør i brancheforeningen Medicoindustrien.

”Det, vi slår til lyd for, er, at telemedicin er vigtigt at rulle ud nationalt. Det betyder, at de standarder, vi lægger til grund, som minimum må være landsdækkende, ellers får vi en masse suboptimering,” siger Peter Huntley til MedWatch og fortsætter:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier