MedWatch

Medicoindustrien: Telemedicin kræver national standard

Hvis regeringen skal lykkes med sin plan for implementering af telemedicin, kræver det, at den nedsætter nationale standarder, mener direktøren i Medicoindustrien. Men udviklingen stiller også krav til selskaberne.

Det kan ikke nytte noget, at hver enkel region bruger hver sin model eller hver sin kommunikationsplatform, hvis telemedicin skal integreres i det danske sundhedssystem. Det mener Peter Huntley, der er direktør i brancheforeningen Medicoindustrien.

”Det, vi slår til lyd for, er, at telemedicin er vigtigt at rulle ud nationalt. Det betyder, at de standarder, vi lægger til grund, som minimum må være landsdækkende, ellers får vi en masse suboptimering,” siger Peter Huntley til MedWatch og fortsætter:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

KU søger chef til nyt life science-program

Københavns Universitet har indledt jagten på den programdirektør, der skal stå i spidsen for innovationsprogrammet Spark Denmark, som Novo Nordisk Fonden forleden kastede 44 mio. kr. efter for at bringe flere akademiske projekter indenfor farma, medico, sundhedsteknologi og industriel biotek til markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier