MedWatch

Dansk sundheds-it-firma i kraftig vækst

Trifork fastholder forventningerne efter markant, men ventet fremgang i årets første kvartal.

Foto: Anette Sønderby Madsen

Trifork melder om en forventet fortsættelse af den tilfredsstillende udvikling, som it-selskabet oplevede sidste år.

Det fremgår af regnskabet for første kvartal 2012, der bød på en omsætningsfremgang på 37 pct. til 54,6 mio. kr. fra 39,8 mio. kr. i samme periode sidste år og en stigning i resultatet før skat, renter og afskrivninger (EBITDA) på mere end 41 pct. til 10,0 mio. kr. fra 7,1 mio. kr. i første kvartal 2011.

"Den positive udvikling dækker over fremgang i alle tre forretningssegmenter," skriver Trifork i en kortfattet meddelelse med henvisning til forretningssegmenterne Mobile, Agile og Cloud.

Trifork fastholder i øvrigt forventningerne om en samlet omsætning for 2012 på 215 mio. kr. og et EBITDA-resultat for året på 34 mio. kr.

 Medicinkort-fejl er regional

 Medicinkort dømt ude af hovedstaden pga. alvorlige fejl 

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier