MedWatch

Medicinkort-fejl er regional

Det er et lokalt problem i Region Hovedstaden, der er skyld i Regionens problemer med Det Fælles Medicinkort, oplyser National Sundheds-IT.

Det er en fejl i kommunikationen mellem Region Hovedstadens lokale journalsystem og systemet bag det Fælles Medicinkort (FMK), der er skyld i de fejl med medicinering af patienter, som har resulteret i, at Region Hovedstaden har valgt at indstille brugen af det Fælles Medicinkort foreløbigt.

Det oplyser Birgitte Drewes, der er konstitueret afdelingschef i National Sundheds-IT (NSI). Hun oplyser samtidig, at problemet hverken er fundet hos de praktiserende læger, eller i Region Sjælland og Region Midtjylland, som også bruger FMK.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier